miercuri, 2 mai 2018

3 idei de CADOURI pentru IUBITA ta

Iti doresti sa ii oferi iubitei tale un cadou special? Ai vrea sa o surprinzi cat mai placut, dar nu ai suficient timp? Pentru a-ti bucura iubita este nevoie, in primul rand, sa ii acorzi mai mult din timpul si atentai ta. Cu ocazia unui eveniment in cuplul vostru, te poti axa atat pe un cadou dedicat ei, cat si pentru voi ca si cuplu. Astfel, poti sa iti concentrezi atentia pentru un obiect practic si cu valoare emotionala sau pe oferirea unei amintiri de neuitat. 


Desi se spune ca este mai usor sa ii oferi unei femei un cadou, decat unui barbat, acest lucru este discutabil. In functie de personalitatea sa, o doamna poate pune mai mult accent pe partea practica a darului sau pe cea practica. Indiferent de acest aspect, mereu va aprecia atentia ta asupra detaliilor si a efortului pe care il depui. 

Vacanta in doi


Un week-end petrecut departe de problemele cotidiene este alegerea facuta de foarte multe cupluri pentru a-si acorda spatiul si timpul necesar sa se bucure de intimitate si sa se relaxeze. O scuza foarte buna pentru amandoi de a scapa din oras este sa va rezervati un City Break pentru o escapada de cateva zile. 

Ofertele pentru acest tip de vacanta, sunt vaste, insa pentru cele mai calitative servicii, pe site-ul https://megaplaza.ro/city-break-berlin poti rezerva deja biletele pentru perioada dorita. 

Fie ca doriti sa vizitati un oras nou pentru a schimba peisajul sau sa mergi la mare ori la munte, pregatiti-va cu informatii despre destinatia dorita, astfel incat sa aveti un traseu organizat, iar in zilele libere sa va relaxati si distrati. 


Alternativele unui week-end romantic 


1. Bijuteriile sunt accesoriile care au fost mereu o pasiune a sexului frumos, purtate pentru a-si exprima stilul si personalitatea. Calitatea si aspectul estetic al acestora poate ajuta o femeie sa isi exprime delicatetea si feminitatea, completandu-i aspectul impecabil pe care si-l asuma in fiecare zi. Daca nu stii ce si-ar dori si ai vrea sa ii daruiesti un cadou practic, poti alege unul dintre vastele modele de ceasuri de dama originale pe site-ul Megaplaza, achizitionand online simplu si rapid, la preturi pentru toate buzunarele, produsul dorit. 

2. O sesiune de shopping este modalitatea perfecta pentru o femeie de a-si petrece timpul. Pentru a-i oferi un cadou perfect, nu este necesar sa ii dai cardul bancar si sa o lasi singura. Mergi cu ea, profita de ocazie pentru a afla care sunt preferintele sale, pentru a discuta si povesti. Relaxeaza-te si bucura-te de timpul petrecut impreuna. Exprima-ti opinia asupra produselor pe care vrea sa le achizitioneze, insa incurajeaz-o sa experimenteze si sa se descopere pe ea insasi in continuare. 

3. Petrecerea surpriza este un cadou ce necesita o planificare din timp. Asigura-te ca urmezi pasii de mai jos si ca nu uiti nici-un detaliu pentru ca aceasta experienta sa fie de neuitat: -alege ziua in care vrei sa organizezi petrecere, in functie de programul sau; -ai grija la persoanele pe care doresti sa le inviti, fa o lista a celor mai dragi persoane ei si vorbeste cu acestia din timp pentru a-ti putea confirma prezenta; -locatia este rezervata si amenajata din timp, astfel incat sa nu existe probleme; -ai suficiente snack-uri si bauturi pentru toata lumea; -playlist-urile sunt pregatite cu piese din mai multe genuri muzicale, astfel incat sa va bucurati de ritmurile melodiilor din copilarie si pana la cele mai noi aparute; -investeste timp si rabdare pentru a organiza evenimentul; -nu lasi nici un indiciu despre petrecere la indemana ei. 


O doamna mereu va aprecia un gest frumos, cu atat mai mult cand este facut de alesul inimii sale. Astfel, daca vrei sa o impresionezi pe frumoasa ta iubita, nu uita de micile atentii clasice, care pot fi oferite in orice zi din an – atentia ta, florile, dulciurile, momentele de intimitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!