duminică, 20 august 2017

Adu lumina in casa ta!

Poate parea stupid, dar de cele mai multe ori nu gasim un intrerupator care sa dureze. Cumparam cele mai scumpe produse, insa toate se strica dupa doar cateva utilizari. Ba butoanele nu stau la locul lor, ba trebuie sa apasam cu ciocanul pentru a aprinde lumina... Toate aceste situatii sunt sigura ca va sunt cunoscute, deoarece peste tot se afla astfel de prize si intrerupatoare de proasta calitate. De curand am descoperit ca pentru un pret aproape inexistent putem cumpara aparataj electric de la emenatwork. Un aparataj electric este reprezentat de toate acele piese ce intra in componenta unui intrerupator modular sau a unei prize. Poate ca nu intelegeti de ce ati cumpara prize si intrerupatoare de pe internet cand aveti atatea magazine in oras de unde puteti achizitiona intrerupatoare electrice. Ei bine, iata!
In primul rand, preturile sunt mult mai mici decat in magazinele fizice. Oricat ati incerca sa o intoarceti, emenatwork.ro ofera cele mai avantajoase preturi in ceea ce priveste acest aparataj electric. Poate ca nu ma credeti, dar pentru o rama platiti aproximativ 12 lei, iar pentru o priza intreaga 20 de lei. Mie mi se pare afacere. Asa preturi nu vezi peste tot! In al doilea rand, puteti returna oricand produsele ce nu corespund cerintelor dumneavoastra, primindu-va banii inapoi sau un alt produs in schimb. Bine, nu chiar oricand. Aveti la dispozitie un termen de 14 zile lucratoare din momentul primitii comenzii. Am spus de retur, dar nu am spus de transport. Costurile de livrare variaza in functie de metoda de plata, cei de la emenatwork.ro avand propriile showroom-uri. Totusi, daca optati pentru livrarea acasa trebuie sa platiti costurile generate. Nu cred ca aceasta ar putea fi o problema, avand in vedere ca de pe site puteti achizitiona si alte lucruri folositoare in casa, transportul fiind un cost minor. 
Stiu ca v-ati saturat de prize si intrerupatoare stricate, care nu functioneaza sau care se strica imediat, asa ca trebuie neaparat sa accesati emenatwork.ro pentru a va informa cu privire la produsele puse la dispozitie de acestia. Veti ramane placut surprinsi cand veti vedea cat de calitative sunt!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!