vineri, 25 august 2017

Amenajeaza-ti sufrageria cu un coltar!

Cel mai important spatiu intr-o casa este, pe departe, sufrageria. Pe ce ma bazez cand spun acest lucru? Pai, in primul rand, acela este spatiul in care ne petrecem dupa-amiezile de duminica impreuna cu familia, locul in care ne intalnim de fiecare data cand suntem toti liberi. Totodata pentru unii poate reprezenta locul de refugiu atunci cand nimic nu merge bine, cand totul este pe dos. Alterori, pur si simplu ai multi musafiri pe care nu stii pe unde sa ii mai asezi, asa ca apelezi la sfanta sufragerie. Pentru a pastra "sacrul" acestei incaperi, este nevoie de coltare living destul de incapatoare pentru toata lumea. Aceste coltare reprezinta din punctul meu de vedere elementul principal atunci cand amenajam incaperea ce ii va gazdui pe toti cei apropiati. 
prato | kalenda.ro
Bineinteles, nu ne putem permite orice fel de coltare, asa ca trebuie sa alegem niste coltare ieftine. Asa preturi mici nu gasesti oriunde, asa ca trebuie sa alegem ca de obicei kalenda.ro. Cum alegi coltarul ideal te invata tot ei. Pe scurt, v-as putea oferi si eu cateva ponturi despre amenajarea in mod corect a camerei, ajutandu-va de coltare sufragerie la preturi mici. In primul rand trebuie sa tineti cont de faptul ca aceste coltare ocupa un spatiu mai mic in comparatie cu o canapea si cateva fotolii. Sunt foarte sigura ca toti ne dorim cat mai mult spatiu pentru a nu ne simti ingraditi. Totodata acestea sunt si spatioase, deci vor cuprinde toti invitatii. Desigur, am vorbit despre aspectul practic, insa exista si coltare luxoase. Nu trebuie sa va faceti griji! Coltare pe kalenda.ro exista cate vreti si de care vreti! De asemenea trebuie sa va ganditi daca alegeti un coltar din stofa sau unul din piele. Este indicat ca daca aveti vreo pisica nazdravana sau vreun catel, sa il alegeti pe cel din stofa, pentru ca gherutele micului patruped isi vor spune cuvantul. Daca aveti un copil, trebuie sa va asteptati la mici accidente, asa ca indicat este sa il luati pe cel din piele, putand fi foarte usor sters. 
Nu sunt designer de interior, dar stiu ca niste coltare ieftine sunt intotdeauna primite. Daca si tu esti de acord, intra pe kalenda.ro si alege-ti modelul preferat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!