miercuri, 9 august 2017

Ai fost invitata la pool party? Iata cum sa te imbraci!

Este un lucru stiut de toata lumea: nu exista vara fara o petrecere organizata la piscina. Pool party-urile sunt printre cele mai reusite evenimente ale sezonului estival, sunt asteptate cu sufletul la gura de cei dornici de distractie, intrucat, ca intotdeauna, evenimentele de vara sunt cele in care distractia si voia buna primeaza.

Astfel, daca tocmai ai primit o invitatie la o petrecere, care va avea loc, bineinteles, la piscina, asigura-te ca porti un outfit impecabil, in ton cu atmosfera evenimentului. Nu reprezinta pentru nimeni un secret: orice tanara domnisoara isi doreste sa fie in centrul atentiei si sa starneasca toate privirile, cu atat mai mult cu cat totul se va petrece intr-o locatie inedita. Daca vrei sa fii atractia serii, alege una dintre tinutele propuse la punctele urmatoare si, cu siguranta, admiratorii nu vor intarzia sa apara.

5 outfit-uri fashion cu care sa te faci remarcata la party!

  1. Fa-ti aparitia imbracata intr-o tunica alba, din tricot, cu ochiuri largi, prin care sa se vada costumul de baie. Alege un model in aceeasi nuanta cu tunica, daca iti doresti ca bronzul frumos de vara sa iti fie accentuat. Cea mai buna alegere: comanda online un costum de baie pe Atmospherefashion si, cu siguranta, vei atrage toate privirile. Poarta bratari metalice supradimensionate, o palarie cu boruri inguste si esti gata sa mergi la petrecere.
  2. O alegere inedita la un pool party de exceptie este costumul de baie intreg cu paiete si insertii de efect. Poarta pe deasupra un sal din voal, cercei supradimensionati si o pereche de ochelari de soare chic. In picioare, poarta papuci cu platforma, comozi si, totodata, la mare cautare sezonul acesta. 
  3. Jeansii cu talie inalta reprezinta un must-have si anul acesta, asa ca alege sa-i mixezi alaturi de un sutien tip bustiera din dantela, intr-o nuanta neon. In materie de accesorii, poarta o bentita inedita pe cap si un colier lung. Iata un outfit cu care sa te faci remarcata.
  4. Rochitele maxi cu umerii goi iti vor oferi, intotdeauna, un aer delicat si feminin, asa ca alege un model inedit de rochita maxi semitransparenta si poarta-o la petrecere, alaturi de o pereche de sandale finute si o palarie cu boruri largi. Fara indoiala, vei fi admirata!
  5. Un look all white iti va accentua bronzul stralucitor, asa ca iata un motiv indeajuns de puternic incat sa adopti si tu o tinuta, de altfel, la moda vara asta. O salopeta scurta confectionata dintr-un material vaporos, o pereche de cercei rotunzi si o bentita lata pe cap. Iata un outfit stylish, care avantajeaza orice tip de silueta.
Acum ca ai descoperit ce sa porti pentru a iesi in evidenta la petrecere, tot ce trebuie sa faci este sa adopti un make-up cat mai natural si o coafura inspirata, precum bucle lejere ori un coc neglijent. Fara indoiala, te vei simti minunat purtand una dintre tinutele propuse anterior. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!